Metode de Plata

Online prin Card Bancar (Visa/Mastercard/Maestro)

Magazinul online ifamily foloseste pentru tranzactiile online serviciile MobilPay. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

La rezolutiunea sau dupa caz, rezilierea contractului, vom rambursa toate sumele platite in temeiul contractului de catre consumator si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care consumatorul a comunicat decizia sa de terminare a contractului.

 

Plata prin Transfer Bancar

OP (ordin de plată) – plata se efectuează prin transfer bancar sau prin internet-banking. Daca optati pentru aceasta varianta, datele noastre sunt:
SC ALT SERVICE SRL
Strada Tautiului 19D, Floresti, Cluj
J12/241/2007
RO20603731
Cont bancar: RO17BTRL01301202D91177XX – Deschis la Banca Transilvania

 

Plata ramburs

Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea produselor. Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii.